انجمن ها

سوال بپرسید, جواب بگیرید و با
انجمن های ما در سرتاسر دنیا در ارتباط باشید.

صفحه اصلی سایت انجمن ها گروه سواد رسانه ای سواد رسانه ای برای کتابدارها پاسخ به: سواد رسانه ای برای کتابدارها

  • مانیا عاله پور

    عضو
    5 مارس 2021 در 19:41

    سلام. فکر می کنم مرتبط ترین فعالیتی که در حوزه ی سواد رسانه ای به یک کتابدار مربوط می شود نحوه جستجوی منابع در اینترنت و اعتبارسنجی آنهاست. من به شما پیشنهاد می دهم طرح خود را با محوریت جستجو و اعتبارسنجی منابع در اینترنت تعریف کنید و سپس تلاش کنید فعالیت های گروهی و فردی برای آموزش این مهارت به دانش آموزان طراحی کنید.

    مثلا می توانید نحوه ی جستجوی عادی و جستجوی پیشرفته در موتور جستجوی گوگل را جزو فعالیت ها تعریف کنید و یا نحوه کار ویکی پدیا و اینکه آیا می تواند منبع معتبری باشد یا نه را در فعالیت ها بگنجانید.

    در سایت مدرسه ی رسا طرح درس های مرتبطی مربوط به جستجو و اعتبارسنجی و همچنین کار با ویکی پدیا منتشر شده است و می توانید با جستجو در سایت آنها را پیدا کنید.