پاسخ های انجمن ایجاد شده است

مشاهده 1 - 9 از 9 پست
  • مانیا عاله پور

    عضو
    18 تیر 1401 در 16:00

    سلام. من هم وقتی با بچه ها درباره محتوای فیلم یا انیمیشن ها پژوهش می کنم و از اونا می پرسم پیام این انیمیشن یا فیلم چیه؟ با حالت سوالی بهم جواب رو برمی گردونن. مثلا می گن: این بود که دروغ نگیم؟ انگار همیشه یه جواب کاملی اون بیرون هست که باید به اینا گفته شه. من برای اینکه از این پیشفرض فاصله بگیرن سوالم رو اینطور تغییر دادم: به نظر تو پیام این انیمشن چی بود؟ این طرز سوال پرسیدن یه کم کمک کرد اما باز بعضی از بچه ها یه طوری حرف می زدند که انگار منتظر تایید یا رد نظر من بودند.

    بعد من برای اینکه کاملا بهشون کمک کنم که خودشون فکر کنند اینطوری سوال می پرسیدم: من نظرم اینه که این انیمیشن این پیام رو داشت. نظر تو چیه؟ اینطوری دیگه انگار راهی نداشتند جز اینکه نظر خودشون رو بگن چون دیگه من جواب سوال رو لو داده بودم و فهمیده بودند این سوال شبیه سوالای مرسوم نیست که جوابش رو یه بزرگتر می دونه. البته سوالم به این ختم نمی شد و اگه چیزی شبیه به من می گفتند من اونقدر ذهن شون رو به چالش می طلبیدم تا خودشون فکر کنند و من برداشت واقعی شون رو درک کنم. هر چند من در حال تدریس یا آموزش چیزی به اونها نبودم اما با این چالش فکر نکردن بچه ها مواجه بودم.

  • مانیا عاله پور

    عضو
    12 بهمن 1400 در 11:30

    من واقعا از خوندن فعالیت هایی که می ذاری لذت می برم. ممنونم که می نویسی و معلم های دیگه می تونند بخونند و استفاده کنند. 🌱🌱

  • مانیا عاله پور

    عضو
    9 بهمن 1400 در 10:13

    این مشکلی که مطرح کردید در مورد همه شغلها مصداق پیدا می کنه. معمولا زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شیم نگاه آرمانگرایانه داریم و نمی دونیم دنیای بروکراتیک خارج از دانشگاه چطور کار می کنه برای همین با نیت خوب معمولا تجربه های ناخوشایندی رو برای خودمون پیش میاریم. خود من زمانی که مستقیم از دانشگاه وارد فضای کاری شدم از این تجربه ها زیاد داشتم که گاهی برام واقعا فرسوده کننده بود.

    خیلی عالی بود این نکته ای که تو این تجربه مطرح کردید. ممنون

  • مانیا عاله پور

    عضو
    15 اسفند 1399 در 19:41

    سلام. فکر می کنم مرتبط ترین فعالیتی که در حوزه ی سواد رسانه ای به یک کتابدار مربوط می شود نحوه جستجوی منابع در اینترنت و اعتبارسنجی آنهاست. من به شما پیشنهاد می دهم طرح خود را با محوریت جستجو و اعتبارسنجی منابع در اینترنت تعریف کنید و سپس تلاش کنید فعالیت های گروهی و فردی برای آموزش این مهارت به دانش آموزان طراحی کنید.

    مثلا می توانید نحوه ی جستجوی عادی و جستجوی پیشرفته در موتور جستجوی گوگل را جزو فعالیت ها تعریف کنید و یا نحوه کار ویکی پدیا و اینکه آیا می تواند منبع معتبری باشد یا نه را در فعالیت ها بگنجانید.

    در سایت مدرسه ی رسا طرح درس های مرتبطی مربوط به جستجو و اعتبارسنجی و همچنین کار با ویکی پدیا منتشر شده است و می توانید با جستجو در سایت آنها را پیدا کنید.

  • مانیا عاله پور

    عضو
    12 بهمن 1400 در 11:26

    سلام عاطفه جان. اینجا جات خالی بود. خوشحال شدم دیدمت 😘

  • مانیا عاله پور

    عضو
    12 بهمن 1400 در 11:22

    مرسی از کامنتت. میتونی لطفا بیشتر توضیح بدی.

  • مانیا عاله پور

    عضو
    12 دی 1400 در 14:25

    این ایده خیلی خوبیه. 👌🏾

    برنامه های کانون پرورش فکری هم خیلی خوب رو مهارت نوشتن بچه ها کار می کنند.

  • مانیا عاله پور

    عضو
    12 دی 1400 در 14:15

    ممنونم از بازخوردتون!

  • مانیا عاله پور

    عضو
    17 آذر 1400 در 10:02

    ممنونم و دقیقا درسته. به همین دلیله که می گیم ذهن ما می تونه خیلی خطا کنه و همواره باید آگاه باشیم. نکته اینجاست برای اینکه همیشه آگاهانه با هر چیزی برخورد کنیم مستلزم اینه که قبول کنیم ذهن ما دائم در حال خطا کردنه.

مشاهده 1 - 9 از 9 پست