انجمن ها

سوال بپرسید, جواب بگیرید و با
انجمن های ما در سرتاسر دنیا در ارتباط باشید.

برچسب خورده: 

  • محتوای آموزشی

     سیده فاطمه بروزرسانی شده 2 سال، 6 ماه قبل 9 اعضا · 9 نوشته‌ها
  • زهرا فقیهی

    عضو
    27 مرداد 1399 در 18:51

    امروز با جمعی از دوستانِ معلمم در رابطه با آموزش مجازی صحبت می کردیم، یکی از چالش هایی که داشتیم در رابطه با محتوای آموزشی بود. فکر می کردیم تهیه ی محتوای آموزشی کارِ زمان بری است و به عنوان مثال می توانیم محتوای اموزشی را از منابع معتبر در اختیار دانش آموزان قرار دهیم و بجای اینکه این همه زمان برای تهیه ی محتوا بگذاریم، در جهت پیگیری جدی تر دانش اموزان و رفع اشکال‌ بپردازیم.

    شما در این زمینه، چه تجربه ای دارید و چگونه فکر می کنید؟

     

     

  • جواد نوری

    عضو
    16 آبان 1399 در 19:39

    نمی شواد برای همه نسخه یکسان پیچید اما یادگیری در تعامل در تعامل رخ می دهد اکثر محتوا های آموزشی یک طرفه هستند بهترین مثال مدرسه تلوزیونی است

  • صنم تدین

    عضو
    4 مرداد 1400 در 13:10

    استفاده از محتواهای آماده خیلی خوب است هر چند که هر از گاهی ما نیاز دارین بر طبق نیاز کلاس محتوایی تولید کنیم. اما در زمینه ی محتواهای آموزشی خوب و جذاب به زبان فارسی به شدت کمبود داریم.
    به نظرم بهترین روش آموزش در فضای آنلاین آموزش معکوس است؛ چون سرعت متفاوت دانش آموزان در یادگیری در فضای آنلاین خیلی بیشتر به چشم می آید و اذیت کننده است. بچه های سریعتر کسل می شوند و بچه های کندتر استرس می گیرند.
    در سال گذشته من خیلی به دنبال محتوهای آماده در اینترنت گشتم ولی بیشتر اوقات مجبور بودم از محتواهای به زبان انگلیسی استفاده کنم و برای آن زیر نویس بگذارم یا صدا گذاری کنم. غیر از مساله ی زبان، محتواهای به زبان انگلیسی با المان های فرهنگی متقاوتی از فرهنگ ما ساخته شده اند که این هم برای من ناخوشایند بود.
    به امید داشتن سایت هایی هم ارز با mathantics یا khan academy به زبان فارسی

  • حانیه بیابانی

    عضو
    5 مرداد 1400 در 12:29

    از این که سوال رو با سوال پاسخ میدم عذر خواهم.
    هدفم اندیشیدن هست.
    در متن تجربه شما به استفاده محتوای آماده به جای زمان گذاشتن برای تولید محتوا اشاره شده و سوال اصلی این هست که آیا محتوای آماده بهتر نیست؟
    در شرایط کنونی معلم تولید کننده محتوا نیست. در نظام آموزشی متمرکز ایران محتوای اصلی در کتب درسی قرار داد و مسئله تولید محتوا نیست. بلکه تسهیل یادگیری دانش آموزان برای درک محتواست و این مسئله هم شروطی داره.
    مثل توجه به فرهنگ، تفاوت های فردی دانش آموزان، موضوع و بحث مورد آموزش و …
    در یک محتوای آماده ممکنه تعدادی از این ملاحظات توجه شده باشه و به تعدادی خیر.
    گاهی معلم با سبک و سنگین کردن محتوای آماده به این نتیجه می رسه که برای مثال این محتوا نمره ی ۸ یا ۹ از ۱۰ رو دریافت میکنه و من هم توانایی تولید محتوایی با نمره ۱۰ رو ندارم یا اصلا زمانش رو ندارم. پس می پذیرم که از محتوای نمره ۸ استفاده کنم.
    و اما سوال چیست؟
    سوال اینه که آیا تولید محتوای گرافیکی پیشرفته مثل انیمیشن و … جزو وظایف و مهارت های مورد نیاز معلمان هست؟
    در حال حاضر معلمان نقش انیماتور، تدوین گر، انیمیشن ساز و چندین مسئولست تخصصی مختلف رو یک تنه به عهده گرفتن. در کنار مهارت اصلیشون که معلمی است.
    _آیا معلم باید نقش های مختلف رو به دوش بکشه یا این مسئولیت باید بر عهده ی متخصصان امر و با مشارکت معلمان انجام بشه؟
    _اگر تولید محتوا جزئی از فرانید معلمی کردن هست، آیا همه ی معلمان توسط مرجع رسمی ینی وزارت آموزش و پرورش برای تبدیل محتوای کناب درسی به محتوای گرافیکی آموزش دیده اند؟

  • مريم ساسانی

    عضو
    5 مرداد 1400 در 22:33

    با سلام در دنیای امروز برند شخصی یک ضرورت است برای همه کسانی که زندگی جمعی دارند در دنیای مجازی کنونی می‌بینید یک نفر با لمینیت دندان برند میشه یک نفر با عمل بینی برند میشه چرا معلم و استاد دانشگاه و فرد متفکر برای خودش برند نسازه محتوای آموزشی نوعی معرفی برند شماست شنیدین چرا فلانبلاگر میلیونی دنبال کننده داره اما فلان استاد فلسفه کسی نمیشناسه ضرورت برند شخصی در دنیای امروز مهم است
    تولید محتوا در راستای برند هست محتوای شما در راستای هویت شخصی وهدف برند شماست الفبای دنیای جدید رو باید بشناسیم با نگاهی به سوی آینده در شرایطی که گرفتن مدرک تحصیلی آسان است رقابت در حوزه های مختلف زیاد استضرورت ساختن برند شخصی برای یک معلمش مشخص است زمانی که یک معلم محتوای خوب تولید کند تمایز رقابتی ایجاد کرده و این فرایند می تواند در راستای مسیر شغلی باشد و ایجاد بک پایگاهاجتماعی
    کتاب
    برند خودت باش
    برند سازی در شبکه اجتماعی
    اقتصاد شهرت

  • بهناز رنود

    عضو
    7 مرداد 1400 در 21:20

    سلام. فکر میکنم استفاده از محتوا آموزشی دیگر همکاران تاثیر بدی روی دانش آموزان دارد.
    استفاده تکمیلی از محتوا های برتر باعث افزایش کیفیت تدریس می شود.
    اما استفاده زیاد باعث القا این تفکر میشود که معلم از مسئولیت خود شانه خالی کرده است.
    از طرفی ارتباط دانش آموزان با معلم(تصویری و صوتی) در یادگیری نقش مهمی دارد و غافل شدن از این مهم باعث بی رغبتی آنها نسبت به کلاس خواهد شد.

  • عاطفه

    عضو
    15 شهریور 1400 در 15:47

    سلام نظر بنده دررابطه با اموزش مجازی تولید محتوا توسط خود معلم است اینکه کلیپی که ساخته می شود با تصویر و صدای خود معلم باشد تا تاثیر بیشتری در یادگیری و جذب دانش اموزان داشته باشد درست است وقت زیادی می گیرد اما تاثیر ان چندبرابر از کلیپ های اماده است

  • فهیمه مالکی

    عضو
    15 شهریور 1400 در 16:17

    سلام به نظر من استفاده از فیلم های تدریسی که توسط خود معلم تولید میشوند تاثیر بسزایی در یادگیری دانش آموز دارد چون با صدا و شیوه تدریس خود معلم تهیه شدند … می توان به عنوان مکمل تدریس از سایر فیلم ها استفاده کرد نه به عنوان تدریس اصلی ….

  • سیده فاطمه

    عضو
    15 شهریور 1400 در 17:13

    به نظر من یک معلم میتونه با توجه به شناختی که از دانش آموزان خود پیدا میکنه محتوای آموزشی را تولید کنه.اینجوری دانش آموزان بهتر با اون محتوا ارتباط برقرار میکنن و یادگیری آسان تر و موثر تر خواهد شد.

برای پاسخ دادن ابتدا وارد سایت شوید.

نوشته اصلی
0 از 0 پست‌ها ژوئن ۲۰۱۸
حالا